Pedofíliát reklámozó Pride plakátokkal van tele Budapest

Ébredtél már azzal a gondolattal, hogy “Hmm, vajon ma milyen degenerált szarságot sodor elém az Európa néven ismert pöcegödör?”

Ha igen, akkor bizonyára számodra is ismerős az a nyomasztó, kellemetlen érzés, amit az efféle kétségek tudnak okozni.

Viszont mindez már a múlté, ugyanis kedvenc, egy teljes hónapon át tartó cumfesztjét ülő szexuális kisebbségünk megmutatta, hogy tényleg mindent megtesznek annak érdekében, hogy új dolgokat mutassanak az unalmas, hétköznapi embereknek.

A lehetőségek sora a zoofíliától a nekrofílián át a vérfertőzésig terjedt, de ma reggel a Villányi út teljes hosszán, illetve a Nyugati és a Kálvin környékén megjelenő plakátok biztosítanak mindenkit arról, hogy nem csak saját kezűleg kivitelezett nemváltoztató műtéteket végeznek szívesen gyerekeken a négy fal között, hanem egész mást is.

A plakátok eltávolítása egyébként nem okozott különösebb nehézséget, szóval párat hazáig elcipelve gondoltam megmutatom őket a mélyen tisztelt közönségnek is, hogy együtt borulhassunk le a haladás oltára előtt, felajánlva a még meg sem született gyermekeink ánuszát.

A maradi járókelő figyelmét arra igyekeznek felhívni, hogy a pedofilok is emberek, vannak jogaik, hiszen így születtek.

És ez teljesen igaz.

Miért ítélné el bárki a pedofíliát? Ha egy gyerek dönthet úgy, hogy rossz testbe született és tömheti magát hormonokkal, visszafordíthatatlan károsodást okozva a testében, miért ne dönthetne úgy, hogy egy 50 éves faszi farkán akar pattogni?

Nevetségesen és betegen hangzik? Azért mert az. Viszont az ő részükről teljesen logikus, és a jövő átlagprolija épp úgy be fogja nyelni, mint a mostaniak azt, hogy a valaki végbelébe mentális problémák végett bepréselt pénisz egyenlő a szerelemmel.

Nem is olyan rég még ugyanúgy hányinger fogott el minden jóérzésű embert a homoszexualitás kapcsán, mint most a pedofília esetében. Ugyanakkor ahogy ez a hozzáállásbeli változás mutatja, a dolgokat nem olyan nehéz más mederbe terelni.

A gyerekeik farkát lemetsző szülők sokasága pedig mutatja, hogy különösebben nem érdekli őket a saját vérük sorsa.

A degenerációkat illetően nem lehet egy piros vonalat húzni ott, ahol épp kényelmes a társadalmi nyomás és médiapropaganda végett. Vagy elítéli valaki a romlottság minden formáját, vagy azzal kell szembenéznie, hogy a vonal túloldalán rekedtek lépésről lépésre az ő térfelére vonszolják a nemi betegségek egész palettáját felvonultató testüket.

Két gyerek molesztálása között még a határon túli magyarok gyalázása is belefér.

A homoszexualitás és a pedofília kapcsolata egyébként nyílt titok, az Egyesült Államokból származó felmérések szerint a gyermekmolesztálások közel feléért a társadalom mindössze 1-3 százalékát kitevő homoszexuálisok felelősek.

Frissítés: Egy olvasónk az alábbi képet küldte nekünk a lágymányosi Aranyhíd játszótérről, amin jól látható, hogy eldugott, gyerekek által látogatott helyeket is célba vettek.

Fotó: Olvasónk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó

Homoszexuálisok végeztek házi “nemváltoztató műtétet” egy gyereken, majd lefejezték

Huh, mikor már azt hitted, hogy ezek az emberek nem tudnak undorítóbbal…

„Szaporodjatok, sokasodjatok” – az új népesedéspolitika margójára

A mai magyarországi, ún. jobboldal gyakorlatilag minden szegmense egyöntetűen üdvözölte az orbáni…

Agyonverte a 7 éves fiát a leszbikus, mert nem akart lánynak öltözni

Néhányan azt mondják, hogy a homoszexuálisoknak semmi köze a démonokhoz. Én viszont…