Homoszexuálisok végeztek házi “nemváltoztató műtétet” egy gyereken, majd lefejezték

Huh, mikor már azt hitted, hogy ezek az emberek nem tudnak undorítóbbal előállni, itt van ez.

The Sun:

Az anyja és leszbikus szeretője levágták egy 9 éves gyerek péniszét, majd lefejezték, amiért túlságosan emlékeztette őket az apjára.

A 27 és 28 éves elkövetők több, mint tíz alkalommal szúrták le a gyereket és letépték a bőrt az arcáról, mielőtt tovább kegyetlenkedtek volna a testével.

Később a szemét is megpróbálták eltávolítani, hogy ellehetetlenítsék a gyermek azonosítását.

Végül részben elégették a holttestet, illetve egyes testrészeit bőröndben a csatornába hajították, míg mások hátizsákokból kerültek elő.

Ha úgy gondoltad eddig durva, akkor várd ki a végét.

Nem ez volt az első alkalom, hogy megkínozták a gyereket, tavaly levágták a péniszét egy otthon elvégzett nemváltoztató műtét során.

Ahogy a helyi lapok írják írják: “Miután eltávolították a nemi szervét, a két nő egy improvizált vaginát varrt a megcsonkított pénisz helyére.”

A hatósági jelentések szerint a gyermek apja azóta nem látta őt, hogy 5 éve elvesztette a felügyeleti jogot és a nő felszívódott.

Normális emberek számára egyértelmű, hogy a homoszexualitás mentális problémákból eredő betegség, valami oknál fogva viszont egyre többen hunyják be a szemüket és ölelik keblükre ezeknek az emberalatti szörnyeknek egy médiapropaganda által idealizált képét.

Nem olyasvalamiről van szó, ami csak egy elhanyagolható részükre jellemző és meg lehet tőle szabadulni, a pedofília, a kegyetlenkedés, az öncsonkítás mind a szivárványos csomag alapvető részét képezik.

Amit ezek a homoszexuálisok tettek nem különb annál, amit sorstársaik művelnek saját magukkal napi szinten, éppen ezért nem elfogadásra, hanem valódi segítségre van szükségük, mielőtt túl késő és újra lengyelországi táborokban találják magukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó

„Szaporodjatok, sokasodjatok” – az új népesedéspolitika margójára

A mai magyarországi, ún. jobboldal gyakorlatilag minden szegmense egyöntetűen üdvözölte az orbáni…

Agyonverte a 7 éves fiát a leszbikus, mert nem akart lánynak öltözni

Néhányan azt mondják, hogy a homoszexuálisoknak semmi köze a démonokhoz. Én viszont…

Pedofíliát reklámozó Pride plakátokkal van tele Budapest

Ébredtél már azzal a gondolattal, hogy “Hmm, vajon ma milyen degenerált szarságot…